Διαγωνισμός φωτογραφίας για τη γιορτή του Κρασιού

Η Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (τμήμα Λεμεσού) προκηρύσσει διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα τη γιορτή του κρασιού που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 Αυγούστου μέχρι και τις 4 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΦΕΚ οι  συμμετοχές θα πρέπει να περιλαμβάνουν φωτογραφίες από τη φετινή διοργάνωση της Γιορτής του Κρασιού.

“Θα θέλαμε να δούμε φωτογραφίες από την προετοιμασία, τις πλούσιες και ποικίλες μουσικές, θεατρικές και άλλες εκδηλώσεις, τα διάφορα περίπτερα, προϊόντα, διάκοσμο, δραστηριότητες και συμμετοχή του κοινού, την ατμόσφαιρα του χώρου και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με την όλη φετινή διοργάνωση”, προστίθεται.

Ο διαγωνισμός, που θα λήξει στις 22 Ιουλίου 2017, απευθύνεται σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους, ενώ οι βραβευμένες φωτογραφίες καθώς και άλλες που θα επιλεγούν θα εκτεθούν στην Γιορτή του Κρασιού του 2017.

Οι όροι και τα δελτία συμμετοχής, θα αναρτηθούν σύντομα στις ιστοσελίδες του Δήμου Λεμεσού (www.limassolmunicipal.com.cy) , της Φωτογραφικής Εταιρείας Κύπρου (www.cps.com.cy), ενώ θα διατίθενται και στο οίκημα της ΦΕΚ Λεμεσού.

Tagged with: